Skip to content

Denuncian la falta de espacio en los asientos del Jaleo Bus

JALEO BUS
JALEO BUS

JALEO BUSAlgunos usuarios del Jaleo Bus han denunciado la falta de espacio que existe entre asiento y asiento del Jaleo Bus, algo que provoca que las personas de una cierta envergadura tengan muchos problemas para sentarse con comodidad.

Es el caso de las imágenes que nos ha hecho llegar Mati Camps, en la que se puede apreciar que durante el recorrido tiene que sacar las piernas al pasillo debido a que chocan con el asiento delantero.


Comments (3)

  1. Es tema de s’espai dins dels autobusos no és cap novetat. Una persona amb una estatura de 1,80m ja no va còmode a cap transport, ja sigui en autobús o en avió. Posar l’accent en l’espai a un Jaleo Bus és una tonteria, els autobusos de línia regular tenen el mateix espai. El que si que és vergonyós és que a la pàgina web del Consell Insular de Menorca (CIME) es publiquin unes tarifes i després al comprar el bitllet aquest preu és superior. Concretament a les passades festes de Ferreries el preu publicat per tornar a Ciutadella era de 3,5€ i a la taquilla es cobraven 4€ per bitllet, aquest diferencial qui se’l embutxaca?

  2. Ja es sap que primer hi ha que pagar s’AVE, Metros, després Palma,i després mallorca….ja vurem es benestar dets altres si els hi afavorim! Vergonya de pandereta!

Deja un comentario

Your email address will not be published.