Skip to content

La Junta de Caixers de Maó se moja por la ELA

Los cavallers participan en el Ice Bucket Challenge

ELA
ELA

ELALa Junta de Caixers de Maó sebañó esta semana siguiendo el reto del Ice Bucket Challenge para concienciar a la sociedad de la enfer,edad de la ELA, la esclerosis lateral amiotrófica. Los mahoneses tuvieron que mojarse tras ser retados por sus homólogos de Sant Lluís. Por su parte nominaron a otras tres entidades como indica el desafío. Se trata de las AAVV de Llucmaçanes, Sant Climent y la Colla de Geganters de Maó. 

La alcaldesa de Maó, Águeda Reynés, no dudó en colgar el ‘baño’ en sus cuentas de redes sociales para demostrar que se mojó por esta causa solidaria y para dar continuidad al reto. Ahora la pelota está en el tejado de otros tres desafiados.


Comments (3)

 1. Aquest repte demostra lo loca que està aquesta societat. El món no millorará perque 4 penjats es tirin cubos d’aigua freda al damunt, per molt que diguin que es per concienciar. Dades a tenir en compte:

  Gent al any que mor per ELA: 140.000
  Gent al any que mor amb causes relacionades amb l’aigua: 3.400.000
  Persones al món sense accés bàsic a l’aigua: 780.000.000

  Fent aquest repte només demostres sa teva enorme ignorància sobre com va el món. Aixó es lo mes semblant a la moda de “Dale a Like si quieres que este niño se cure de cáncer”
  Els likes no curen el cáncer, al igual que els reptes estupids no curen el ELA.

  1. Si haguessis haveriguat un poc sobre es tema veuries que cada vegada que es fa lo des cubo amb aigua, es dona una quantitat a ELA.

Deja un comentario

Your email address will not be published.