Skip to content

Una altre realitat de fer política es possible

Manolo Lora Buzón.

Aquest proper Divendres, 12 de Setembre, Ara Maó, celebra la seva quarta assemblea, oberta a tots aquells ciutadans que vulguin participar democràticament, des del progrés, la participació i de forma horitzontal, per opinar en les decisions que s’adoptin. Serà una assemblea i un lloc de trobada sota l’idea fonamental de que existeix una altra manera de participar en la vida política.Afiliatsonoa partitspolítics, tindran el mateix pes, on les decisions les adoptaran les persones que formen part en aquesta iniciativa. Per això, estic en aquest projecte, des de el seu naixement, fa pràcticament dos anys, perquè crec i estic convençut, que l’acció política de aquesta Cooperativa Ciutadana, es basa en la igualtat d’oportunitats de les persones, però sobretot, en la voluntat de crear una política veritablement participativa, i per que volem ser nosaltres mateixos, els ciutaqdans, el reflex d’aquesta nova manera de fer les coses, i sobre tot, partir de la constatació de la necessitat ineludible de la regeneració democràtica, davant la realitat i escenari actual dels símptomes d’esgotament de l’actual sistema d’organització política.

L’assemblea que celebrarà Ara Maó, el dia 12, serà l’exemple clar, de que les decisions les prendrà la pròpia assemblea, dels ciutadans que acudeixin i assisteixin.

Estic dins de aquesta Cooperativa Política i Ciutadana, per que també crec, que  ha arribat el moment de donar els passos decisius, per que en aquesta assemblea, els participants en la mateixa, debatran, qüestions tan importants com; l’aprovació sobre la presentació d’Ara Maó a les eleccions municipals del 2015, l’elecció i formula per a presentar-nos a les eleccions, debat i aprovació del Reglament de Primàries, elecció de la Comissió de Primàries, i debat i aprovació del calendari de Primàries.

Consider, que és ara es el moment, que cal donar aquests passos decisius, passos veritablement importants i valents per a la nostra ciutat. És el moment de la veritable participació ciutadana, de la democràcia participativa i d’implantar el que la realitat social demana, que no és altra cose que el poder decidir lliurement en el Model de ciutat que Volem, en la nostra cultura i educació, en la democràcia i transparència, en medi ambient, i dels drets socials i igualtat.

Així doncs, aquest proper divendres dia 12 de Setembre, a les 19h. al local de l’Associació de Veïns del Camí de se Vinyes, tenim aquesta gran oportunitat.

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.