Skip to content

Convocatòria de protesta pel proper dilluns 15 de setembre a les 19h davant la Delegació d’Educació

FAPMA

La Junta de la Federació d’Associacions de Pares i Mares de Menorca (FAPMA) aplaudeix la decisió de l’assemblea de docents de Menorca de no fer vaga el proper dilluns 15 de setembre.
L’actual govern del Partit Popular ha dut a terme una política educativa totalment rebutjable: retallades en recursos i professors, retallades en beques i ajudes de menjador i llibres, aules cada vegada més massificades i, per si fos poc, el TIL, que és un projecte únicament guiat per l’obsessió d’arraconar el català i que segueix generant confusió a les aules dels centres educatius. Per açò, durant el darrer curs vam recolzar tot tipus de mesures, incloses les vagues. L’opinió de la immensa majoria de la comunitat educativa i de la societat en general ha quedat ben clara.
No obstant, l’obcecació i ineptitud dels nostres governants no justifica que els nostres fills comencin un nou curs com el que van viure l’any passat. Hem de trobar les maneres de mostrar al Govern la nostra disconformitat, sense perjudicar les activitats lectives. Fem una crida a tots els pares i mares perquè facin visible la seva protesta. Si volem evitar noves vagues, hem de fer patent el nostre descontent mitjançant formes
alternatives de protesta.
No ens podem permetre que el govern interpreti la no convocatòria de vaga com un senyal de debilitat, de submissió o de conformitat. Perquè llavors ens trobarem de nou amb noves mesures de l’estil de les que hem viscut fins ara: autoritàries, sense fonament pedagògic, improvisades, botant-se els pronunciaments judicials, etc… El govern ha de tenir clar que, si continua en aquesta línia, ens trobarà al seu davant, fent costat a la resta de comunitat educativa i recolzant, si cal, les mobilitzacions que es convoquin.
Per tot açò, convocam a tots els pares i mares a la concentració que es farà el dilluns 15 de setembre a les 19h., davant de la Delegació d’Educació (C/ Josep Maria Quadrado, 33 de Maó). Assistir-hi és el millor que podem fer ara perquè les vagues ja no siguin necessàries en el futur.


Deja un comentario

Your email address will not be published.