Skip to content

Al PP des Castell se li veu el ‘plumero’…

Prado Urbina i Joana Escandell Regidores PSOE Ajuntament Es Castell

Des de fa un parell de dies el PP del municipi penja a les xarxes socials un muntatge fotogràfic per “demanar l’opinió” a veïns i veïnes del municipi sobre l’ instal·lació d’unes pèrgoles per donar ombra a l’Esplanada, ho envien fins i tot al diari per allò de “la notícia”… A més, ahir, i només ahir, al plenari, el batlle deixa fer preguntes al públic que va assistir a la sessió, després de 3 anys i mig!

¿On era aquest ‘atac de democràcia’ fa uns mesos, quan el PSOE des Castell va presentar una moció -dues vegades- que l’equip de Govern va rebutjar, per la creació d’un Consell del Poble?; un Consell que era precisament açò, un instrument per demanar opinió als veïns i veïnes i informar-los sobre com i en què és gasten els seus doblers i saber si hi vénen d’acord.

¿On era aquesta ‘voluntat participativa’ quan tothom es va oposar a fer s’Esplanada nova amb el desgavell de despeses que han ocasionat el canvi i amb un projecte que encara no han acabat?

¿On era aquest afany de consultar quan vam demanar que expliqués al poble el problema de s’aigu i les seves possibles solucions?

¿On era quan hem presentat mocions per arranjar els greus desperfectes de s’escola i que vostès han votat en contra?

¿On era tantes i tantes vegades que tota l’oposició ha presentat mocions per millores del poble i vostès han rebutjat?

Clar, encara no arribaven ses eleccions i ara només hi queden 5 mesos… serà açò?


Deja un comentario

Your email address will not be published.