Skip to content

El Verge del Toro

Ara Maó

Ara Maó
Ara Maó

L’agrupació d’electors Ara Maó preocupat per la falta de places sociosanitàries a Maó ha remès un escrit a la batllessa per tal de conèixer quina és la situació actual de la Residència Sanitaria Virgen de Monte Toro, que havia de complir amb l’objectiu de paliar aquesta greu deficiència a Menorca.

Aquests darrers dies hem sabut que aquesta infraestructura pública serà retornada al Govern Central a instàncies de l’ajuntament, ja que el Govern Balear considera que a Menorca no fan falta més places sociosanitaries.

A Menorca és disposen d’unes poques e insuficients places per a pacients amb malalties cròniques, degeneratives o amb lesions greus, aquesta situació de mancança fa que aquests pacients hagin d’anar a Mallorca on estan ubicades les places sociosanitàries per als menorquins o bé que hagin d’ingressar a geriàtrics on no disposen dels serveis necessaris per les seves patologies. Aquest fet agreuja la falta de disponibilitat de places per a gent gran i per casos socials, maltractaments, desnonaments i abandonament familiar que, en aquests darrers anys ha augmentat de manera preocupant.

Donada la responsabilitat de l’ajuntament davant els seus conciutadans Ara Maó demana a la batllessa si s’està a temps d’aturar aquesta reversió i quines gestions s’han fet o es faran per solucionar aquest problema social.


Deja un comentario

Your email address will not be published.