Skip to content

Impunitat a Binimoti

Josep Marí Pallicer

Impunitat, segons el Dicionari de l’Enciclopèdia Catalana:


f  Exempció de càstig.
DR CIV Manca de responsabilitat davant la llei.

El passat estiu la propietària de Binimoti va aixecar una paret il-legal entre la seva propietat i La Marcona, il-legal perquè no en va demanar permís per fer aquesta obra i perquè impedeix el pas per un camí públic com és el del Camí d’en Kane. A tot açò hi hem d’afegir l’anti-estètica malla de ferro que s’hi posa damunt la paret per fer més difícil encara l’accés al camí. I el pont de Binimoti que cau a trossos, un pont declarat com a bé del Patrimoni Hidràulic del Barranc d’Algendar pel Govern Balear. L’ajuntament de Ferreries i el Consell Insular de Menorca exhibeixen documents públics i històrics que demostren la titularitat pública del Camí d’en Kane al seu pas per Binimoti. I davant de tot açò, què fan ajuntament de Ferreries i Consell Insular de Menorca per recuperar aquest tram de Camí d’en Kane? De moment RES. Com diu la definició d’IMPUNITAT, d’una banda la propietat de Binimoti de moment està exempta de càstig, i de l’altra hi ha manca de responsabilitat davant la llei per part de l’ajuntament de Ferreries i Consell Insular de Menorca per fer complir aquesta llei. Fins quan?

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.