Skip to content

Felicitació per merescut reconeixement al barítono Joan Pons i al Teatre Principal de Maó

Partit Popular Ciutadella

El Partit Popular de Ciutadella, i en especial la seua Junta Local, reunits ahir vespre, van decidir expressar públicament l’enhorabona a un Ciutadellenc molt especial i reconegut mundialment, el baríton Joan Pons Álvarez, per haver -li estat atorgat la Medalla d’Or al Mèrit a les Belles Arts 2013, tot un honor que poques persones han aconseguit. Es tota una satisfacció com a ciutadellencs, que la trajectòria artística i professional de Joan Pons es vegi recompensada en un acte i un reconeixement tan importants. Des del Partit Popular de Ciutadella voldríem fer extensiva aquesta felicitació també a la seua família.

També volem donar la nostra enhorabona al Teatre Principal de Maó, per haver rebut també aquesta alta distinció, la Medalla d’Or a les Belles Arts 2013, per, entre molts d’altres mèrits, ser el teatre d’òpera més antic d’Espanya, estant en ple funcionament i amb un calendari d’actes i activitats envejable , a més aquest auditori, està a punt de celebrar el seu 185 aniversari. El nostro més sincer reconeixement.

Des d’aquí volem transmetre l’orgull com a menorquins d’aquestes dues altes distincions i reconeixements.


Deja un comentario

Your email address will not be published.


[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]