Esquerra Republicana reclama tornar a enfortir el món del treball front els mercats financers – menorca al día
Skip to content

Esquerra Republicana reclama tornar a enfortir el món del treball front els mercats financers

Esquerra Republicana de Menorca

L’1 de maig és la Diada de tots els treballadors i treballadores. Ara més que mai cal sortir al carrer i lluitar pels nostres drets. El govern actual ha imposat una sèrie de retallades que afecten greument a les classes populars del nostre país, pretenent una sortida de la crisi que perpetua l’explotació i que avantatja encara mes al capital i als mercats financers.

Aquestes reformes han provocat la disminució del salari, la pèrdua de drets laborals i la precarietat en la contractació, provocant un afebliment enorme del mon del treball.

Amb una xifra d’atur que superava els 5.200 al març, no ens podem quedar de braços creuats davant les injustícies que l’actual govern està duent a terme. Per això, des d’Esquerra Republicana de Menorca reivindiquem una economia productiva que afavoreixi a les classes populars i mitjanes del país, enfront una economia precària que no garanteix  res més que la contractació a temps parcial i la destrucció del territori. Un clar exemple d’aquest tipus d’economia són les rotondes que s’estan construint a Menorca tot i el clar rebuig de la societat. També lluitem per la recuperació dels drets laborals, així com la protecció de l’Estat del Benestar pel qual un cop més us animem a participar en els actes de l’1 de maig i a la manifestació de les 12H a Mao.

Els Països Catalans en lluita per la justícia social!


Deja un comentario

Your email address will not be published.