Skip to content

Tres caballos para la plaza Constitució

La escultura de Nag Arnoldi ya luce en Maó

IMG-20150507-WA0004
IMG-20150507-WA0004

IMG-20150507-WA0005La escultura “Tre cavalli” del autor Nag Arnoldi se erige en la plaza Constitució de Maó. Su ubicación es temporal mientras se decide por medio de una encuesta ciudadana su instalación definitiva. Paralelamente, en el interior del ayuntamiento se ha preparado una pequeña muestra de otras obras del escultor para que los ciudadanos que opinen sobre la ubicación de esta obra puedan decidir con más conocimiento de causa.


Comments (6)

  1. No hay nada como la proximidad de las elecciones para que enreden y enreden, y ellos piensan que revitalizan y dinamízan el centro … ay políticos, no tenéis remedio.

  2. Nose si aparté de opinar os habéis fijado de cerca, pero la primera impresión es q esos caballos salieron corriendo de un matadero,

  3. Ja que no arriben a inaugurar l’escultura al pitjor emplaçament triat, ara la col·loquen provisionalment al bell mig del Pla de sa Parròquia!
    Però no puc confiar GENS en que a l’equiPP del PP de Dalt la Sala l’interessi l’opinió pública quan ha imposat sempre els seus projectes. I no puc confiar en que l’emplaçament final els interessi el més mínim quan han “castigat” l’almirall Augusto Miranda a ser un arbre més, o han decantat a Pilar Alonso, mostrant-mos els seu cul i convertint-la en vigilant de les terrasses de la Plaça Colón.
    El pitjor de tot és el maltractament al que es veu abocada la que hauria de ser la plaça emblemàtica de la nostra ciutat… jardineres portàtils amb arbres bonsai, passos de vianants que no duen en lloc pintats sobre un paviment protegit, peces de roba penjant amb motiu de qualsevol fireta, vehicles circulant contra direcció degut al desconcert del trànsit…

  4. Ara resulta que el PP pregunta al poble…jajaja…no poden ser més falsos i descarats!! Per les rotondes de la carretera no pregunteu eh…au vinga! Si us plau el 24 votem amb conciènia

Deja un comentario

Your email address will not be published.