Creim que la feina no els ha retut tant – menorca al día
Skip to content

Creim que la feina no els ha retut tant

PSOE-Sant Lluís

Benvolguts Senyors del Partit Popular de Sant Lluís,

Intentarem ser curts. Després d’haver parlat amb tantes entitats i veïns del poble la percepció que tenim, pel que ens comenten ells, és que el PP a l’Ajuntament de Sant Lluïs ha fet ben poca cosa (per molta llista i nombres que presentin) i que es senten, molts cops, abandonats… Qui sap, pot ser ens enganyin a nosaltres!

Voldríem, sincerament, felicitar-los per l’increment de despesa en serveis socials. Però estem cansats de veure com disfressen de “social” partides que no ho son. En tot cas, quan la majoria de treballadors, funcionaris o no, han vist rebaixat el seu sou, quan l’atur a Sant Lluïs és quasi el doble que al 2011, quan es cronifica l’atur de llarga duració, quan la Reforma Laboral del govern Rajoy genera treballadors pobres (aquells que per mal pagats no arriben a final de mes)… queda clar que aquest 40% resulta del tot insuficient.

Lo del Poliesportiu ja avorreix a tot hom… La signatura del conveni obligava al Govern al pagament de la subvenció. I eren molts els ajuntaments que havien signat convenis similars. I l’Ajuntament tenia ja el projecte enllestit i la documentació entregada. Vostès, senzillament, van obeir les ordres de Bauzà, com tants d’altres ajuntaments del PP, a renunciar a aquestes quantitats que els pertocaven. Per què Bauzà obeïa també les ordres de Madrid de reduir despeses fos com fos. I mai, en aquests quatre anys, el president ha estat capaç de reclamar a Madrid el dèficit històric de l’Estat amb les Illes Balears i un finançament just d’aquestes, que permetria pagar aquests equipaments i molts més. Senyors, ens sentim orfes! Per que ningú del PP, des de l’Ajuntament, el Consell Insular o el Govern Balear, ha defensat els nostres interessos com a ciutadans!

Respecte de les polítiques econòmiques nacionals he de dir-li que el PSOE reconeix l’error d’haver obeït cegament les ordres de Brussel·les retallant sous, en lloc d’haver cercat d’altres solucions per a reduir el dèficit o, fins i tot, convocat eleccions. Ara, no ens negaran que els seus ministres Montoro i de Guindos han continuat amb aquestes mesures econòmiques i, fins i tot, les han endurit extremament (més retallades i congelacions, retirada de la paga de Nadal, copagament sanitari, cèntim sanitari a la benzina, pujades a l’IVA…). Hem vist que són Vostès molt sensibles a aquests retallades i per això han adoptat mesures per compensar-les, augmentant sous i complements de productivitat de treballadors de l’Ajuntament (qualsevol santlluïsera i santlluïser pot consultar-ho, comparant pressupostos del 2011 al 2015 a la pàgina web, o sol·licitant el Decret d’Alcaldia 1525). El que no entenem és el per què sols se’n beneficien uns pocs…

Per acabar, pot ser també el proper equip a l’Ajuntament hagi de continuar sent previsor i estalviador per a fer front a futures sentències (que encara no s’han dictat, qui sap si absolutòries, i demostració palesa de la seva incapacitat per a negociar solucions amb els demandants). Recordem tots que aquests dies s’inaugurarà un parc aquàtic, que va recollir 15.000 signatures en contra, amb un interès general tramitat amb quatre informes negatius i un finalment positiu, i amb una demanda interposada contra ell! I els permisos eren del PP!

Sincerament, creim que la feina no els ha retut tant…

Agrupació Local del PSOE de Sant Lluís.


Comment

  1. Els funcionaris i personal laboral van veure reduïts els seus salaris en el 2010, quan el president Zapatero, del PSOE, va treure un Decretazo. Memoria selectiva o no tenen ni idea del que parlen???

Deja un comentario

Your email address will not be published.