Skip to content

Lladó: “La majoria absoluta de l’independentisme ha de ser un exemple pels illencs”

Joan Lladó, president d'ERC-Mallorca

Avui de matí Joan Lladó, president d’Esquerra Republicana Mallorca ha volgut valorar els resultats de les eleccions d’ahir al Principat. Unes eleccions marcades pel seu caràcter prebliscitari on els resultats donaren una àmplia majoria d’esconcs als diputats independentistes.

En aquest sentit, Lladó ha dit que: “Al Principat en només tres anys, hem passat de 24 a 72 diputats independentistes, és una clara mostra de que a Balears amb el que passi en els propers anys, el procés es pot accelerar”. Joan Lladó també ha recordat que: “El problema és de sistema, amb el finançament que rebem i el maltracte fiscal, cultural i lingüístic d’Espanya no podrem avançar mai en drets socials si no és a través de la plena sobirania del nostre territori”.

El president d’Esquerra Republicana a Mallorca també ha remarcat que: “Els resultats de les eleccions d’ahir és una clara mostra de que l’independentisme està més viu que mai, amb una majoria de representació al Parlament de Catalunya, i que cap llei injusta pot sotmetre l’anhel d’un poble”.  Lladó també ha dit que: “És hora de que els independistes d’aquí es posicionin i comencin a traçar l’estratègia perquè també esdevinguem un país lliure i just, i deixem enrera el tracte colonial espanyol que des de fa 300 anys ens oprimeix”. Finalment, Lladó concluït que: “Tan sols amb la independència, podrem construir un país just i lliure. No hem de demanar permís a ningú per poder ser el que som, ni hem de cercar més pactes amb un Estat que tan sols ens vol obedients a les seves lleis, i sense capacitat de decisió”.


Deja un comentario

Your email address will not be published.