L’Ajuntament de Ciutadella felicita Albert Torres per la victòria al campionat d’Europa de ciclisme en pista – menorca al día
Skip to content

L’Ajuntament de Ciutadella felicita Albert Torres per la victòria al campionat d’Europa de ciclisme en pista

Corporació Municipal de Ciutadella

El ciutadellenc Albert Torres s’ha proclamat campió d’Europa de ciclisme en pista en la modalitat de Madison, prova en què va competir juntament amb Sebastián Mora i que va tenir lloc a Grenchen (Suïssa). D’aquesta manera, després d’un nou èxit, Torres esdevé el primer espanyol que fa doblet al Mundial i a l’Europeu, ja que en ambdós esdeveniments el ciclista ciutadellenc ha aconseguit l’or.

Ciutadella té l’excepcionalitat de comptar entre els seus nadius amb un dels ciclistes més importants del moment. Amb 25 anys, el palmarès de Torres és espectacular. Va quedar sisè als Jocs Olímpics de Londres a la prova de persecució, en què va batre el rècord nacional; el 2014 va guanyar el Mundial de Madison i la Copa del Món, juntament amb David Muntaner; i ara ha sumat el seu primer or en un europeu absolut, després d’haver estat segon el 2013.

L’Ajuntament de Ciutadella, i de forma especial la Regidoria d’Esports, vol reiterar el seu orgull per aquesta nova victòria d’Albert Torres, tot un referent per als esportistes del municipi i un ídol ja de tots els menorquins.

 

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.