Felicitació a Elisa de Olives Lluch – menorca al día
Skip to content

Felicitació a Elisa de Olives Lluch

Javier Ares García. Conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera

Escultura de Marga de la Llana que se entregó a la premiada. FOTO.-GOB

 

Des del Consell Insular de Menorca volem donar l’enhorabona a Elisa de Olives Lluch pel premi Pere Prats atorgat pel GOB Menorca per la seva gestió modèlica del territori i la seva visió de futur al no comprometre el territori.

És una magnífica decisió i un missatge esperançador que la distinció a la persona que més ha treballat pel medi ambient sigui una propietària que ha decidit fer viable la seva explotació agrícola apostant per un maneig respectuós amb el medi ambient, les persones i els animals.

Ser pagès és una forma de vida que es troba en el més profund de la identitat menorquina i que ha generat una activitat que ha configurat un territori que ha estat mereixedor de la declaració per la UNESCO com a Reserva de Biosfera.

És gràcies a persones com Elisa de Olives Lluch que Menorca renova el seu compromís cap a la sostenibilitat.

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.