Comunicat del partit de futbol benèfic Premsa-Polítics – menorca al día
Skip to content

Comunicat del partit de futbol benèfic Premsa-Polítics

Llorenç Carretero Tudurí (capità dels polítics) i Jordi Ribera Tomàs (capità de la premsa).


Un any més, i ja són setze, polítics i periodistes ens tornem a reunir al voltant d’una pilota a un camp de futbol en un dia de germanor i solidaritat.Aquest cop el partit de futbol benèfic anual entre els dos col.lectius es jugarà al camp del Sami  a Ciutadella aquest dissabte al migdia. No serà un gran espectacle esportiu. Tampoc és el seu objectiu. La seva raó de ser és poder-nos juntar un cop a l’any de forma desenfadada per crear i reforçar lligams.
Però el matx té una altra vessant, la solidària. Al manco un cop a l’any, com a membres actius d’una societat on som peces importants, volem donar exemple ajudant als qui més ens necessiten.En aquest sentit jugar i quedar-se a dinar té un preu i tot el que es recull es destina íntegrament a una causa. Enguany volem participar en la reconstrucció dels hivernacles que Càritas tenia al Barranc d’Algendar i que una de les ventades dels passats mesos van destrosar. Eren unes instalacions que formaven part d’un projecte per inserir laboralment a persones en risc d’exclusió social.
En un nou any d’aquesta crisi que sembla que mai s’ha d’acabar, polítics i periodistes volem tornar a dir que som part de la societat i volem estar al costat  dels qui pitjor ho passen. Un cop l’any volem fer-ho de forma pública per a que tothom prengui consciència que, en moments de tanta necessitat, és bo que tots hi posem una mica de la nostra part per equillibrar les diferències.
Però també tenim molt clar que el d’avui és un dia en el que actuem com a col.lectiu. Al llarg de la resta de l’any cadascú ha de seguir fent el que bonament pugui per a que tots els menorquins poguem viure millor.
La pilota tornarà a rodar enguany. Si tot va bé avui acabarem de donar una segona volta a l’illa ja que tots els municipis hauran col.laborat dues vegades en aquests partits. Haurem sumat uns 22.000 euros en ajudes a diferents entitats. Encara podemo donar moltes més voltes a la nostra estimada Menorca per a seguir repartint solidaritat.
No podem acomidar-nos sense agraïr la seva ajuda a tots els que han ajudat a preparar aquest encontre: l’Ajuntament de Ciutadella, Aigües de Sant Lluís, Consell Insular de Menorca, Cooperativa San Crispín, Oficina de la NFL a Londres, Bodegues Binifadet, Càritas i tots els participants en el partit d’avui
Atentament.
Llorenç Carretero Tudurí (capità dels polítics) i  Jordi Ribera Tomàs (capità de la premsa).

Deja un comentario

Your email address will not be published.