EL PSM-MÉS PER MENORCA CONSIDERA QUE L’AJUNTAMENT S’HA DE PERSONAR PER DEFENSAR ELS INTERESSOS DELS CIUTADALLENCS I RECUPERAR TOTS ELS DINERS QUE PUGUI – menorca al día
Skip to content

EL PSM-MÉS PER MENORCA CONSIDERA QUE L’AJUNTAMENT S’HA DE PERSONAR PER DEFENSAR ELS INTERESSOS DELS CIUTADALLENCS I RECUPERAR TOTS ELS DINERS QUE PUGUI

PSM-MÉS PER MENORCA


Des del PSM Més per Menorca de Ciutadella consideren que l ‘Ajuntament de Ciutadella s’hauria de personar per defensar els interessos de Ciutadella, per una qüestió de decència política i perquè és la institució qui  ha patit els danys que s’estan jutjant.

Pepe Mascaró, integrant tant de la Comissió Nerer  com de la Comissió Citur considera que “ com es veu avui, la feina que vam engegar en la Comissió Nerer, tot i els pals a les rodes i la poca col·laboració que hi van posar els membres del PP en aquell moment, va ser seriosa i tenia l’únic objectiu de defensar els interessos de Ciutadella de la nefasta gestió del govern del PP”.

Des del PSM recorden que  la feina i la defensa de l’honradesa i  la lluita contra la corrupció que des de fa molts anys feim, no només la vam exercir des de les institucions i col·laborant i impulsant  comissions, sinó amb una gestió honesta i amb una manera de governar honrada, i  a nivell particular, com a partit ( amb els diners del partit), ens vam personar en diferents casos de corrupció.

Avui s’han de defensar els interessos de Ciutadella de la  gestió i el govern que va fer el PP , en determinats moments, que va posar en perill, va espoliar, va massacrar o va permutar el patrimoni de Ciutadella,  al mateix moment que determinats càrrecs del PP i amiguets, inflaven el seu patrimoni i el del seus amics. Va posar per davant els interessos d’uns poquets en contra dels  interessos general.

Com recorda Pepe Mascaró, “l’Ajuntament avui encara segueix patint sentències en contra per la gestió d’aquest partit. Aquest any mateix, l’Ajuntament, els ciutadellencs,  ha de pagar més d’1.400.000 euros en sentències contràries. I a l’Ajuntament i als veïns de Ciutadella, recuperar els milions malbaratats, robats o permutats ens vindrien molt bé.  A més, és el fet visible que es segueix lluitant contra la corrupció, costi el que costi. Per tant, com ja hem fet a nivell particular en determinats casos, entenem des del PSM de Ciutadella que seria adient que l’Ajuntament ho fes”.

Com recorda el PSM, mentre alguns pressumptament vivien com a reis, permutàvem i s’enriquien, nosaltres denunciàvem que ens preocupava l’ombra allargada de dubte en la gestió del PP des de fa molts anys ençà, i encara ens preocupa moltíssim la confusió entre interessos públics i interessos privats, l’urbanisme a la carta al servei dels negocis particulars, i estem farts de l’ús i l’abús d’informació privilegiada, farts de delictes contra l’ordenació del territori, farts de la falsedat documental i la pràctica sistemàtica de suborns, pagaments i cobraments il·legals de comissions, etcètera. I farts, també, que la imatge de Ciutadella i  les Illes Balears i de la nostra illa hagi quedat associada a la corrupció.

Des del PSM Més per Menorca ens hem cansat de dir que l’excés de casos de corrupció ha estat més una manera de fer que no un excepció. No és, per tant, un poma podrida dins un cistell sinó una manera de fer i de governar i que té conseqüències gravíssimes avui per tot. El llistat dels escàndols de corrupció, ferms i presumptes, ja col·lapsa els jutjats!

Per acabar,  Pepe Mascaró considera que “ara sembla que no hi havia ningú al PP que sabés res en aquell moment, i, fins i tot, sembla que era un altre partit el que governava”.

Si el PP vol defensar la seva honorabilitat,  que es personi i s’ho pagui de la seva butxaca, i que comenci a personar-se en molts altres casos en què càrrecs del PP, d’aquelles èpoques,  hi estan implicats. Ja  estem cansats, que determinats partits, sobretot els més corruptes, vulguin tapar les seves vergonyes i la seva manera d’actuar posant a tots els partits i a tots els polítics en el mateix sac, dient que la corrupció és de determinades persones i no dels partits, oblidant el passat que té conseqüències avui,  com si no anàs amb ells, etc…On eren quan, des de fa anys, l’ombra de corrupció passejava  per damunt del PP de Ciutadella, i per l’Ajuntament de Ciutadella ? On eren quan  els altres partits ens presentàvem a determinats processos de corrupció de govern del PP per defensar els interessos dels ciutadellencs i ciutadellenques? Se n’aprofitaven i miraven cap una altra banda?  De fet, i tot i que sembli una caricatura, mentre el PP es veia forçat a provar una comissió d’investigació del cas Nere (  perquè els altres partits de Ciutadella ens vam posar d’acord per defensar els interessos del veïns de Ciutadella i  la comissió sortia igualment) i per altra banda desacreditar l’oposició, cooperava poc, i carregava durament  contra la comissió ( com recorden les hemeroteques i les actes de la comissió), ells aplaudien l’expresident del PP de Ciutadella quan deixava el càrrec, ara imputat, i el despenien amb aplaudiments.


Deja un comentario

Your email address will not be published.