CONSTRUINT EL FUTUR. CAP A LA XI ASSEMBLEA FEDERAL D’ESQUERRA UNIDA – menorca al día
Skip to content

CONSTRUINT EL FUTUR. CAP A LA XI ASSEMBLEA FEDERAL D’ESQUERRA UNIDA

Esquerra de Menorca


Aquest cap de setmana s’ha reunit la comissió de coordinació per treballar sobre un qüestionari en el qual es plantegen els principals interrogants que avui viu l’organització. Aquest mateix cap de setmana, en tota Espanya s’ha fet un idèntic treball, que ha de concloure amb la redacció d’una diagnosi sobre el moment polític i organitzatiu que viu IU, base per als pròxims debats i la celebració de la XI a federal, on es plantejarà el camí a seguir en aquests temps de canvis, amb la fallida del bipartidisme i l’aparició de nous actors polítics. Els reunits van fer una relació de fortaleses i febleses, tant a l’àmbit local com espanyol, amb una valoració de les oportunitats i de les amenaces amb les quals s’ha de treballar.

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.