Més per Menorca demana que el Govern recuperi el projecte dels pluvials del polígon d’Alaior – menorca al día
Skip to content

Més per Menorca demana que el Govern recuperi el projecte dels pluvials del polígon d’Alaior

Una opinió de Més per Menorca

Ho farà a través d’una PNL, en la que també demana reprovar l’anterior Executiu del Govern Bauzá per desviar els fons d’aquest projecte a una inversió de Mallorca.

L’equip de Govern de l’Ajuntament d’Alaior, que lidera l’alcaldessa, Misericòrdia Sugrañes, hauria assumir les responsabilitats de les estranyes operacions que van concloure amb una modificació d’un conveni que preveia un projecte d’obres per a la xarxa d’evacuació d’aigües pluvials al Polígon Industrial d’Alaior, la qual cosa causà també el desviament dels recursos econòmics destinat a l’esmentat projecte.

L’Ajuntament d’Alaior va aprovar, fa poc, una proposta del PP en la qual es recordava que l’actual Govern de Progrés havia denunciat el desviament de fons cap a obres hidràuliques que la llavors Conselleria de Medi Ambient, regida pel popular Gabriel Company, havia desviat cap a unes obres de Campos, després de modificar, íntegre, el conveni que tenia amb el Ministeri. Un fet estrany que suposà la pèrdua d’una inversió important al municipi d’Alaior i que la batlessa Sugrañes sabia (i així ho va confirmar el mateix Gabriel Company al Parlament) i ho va amagar.

La batlessa va callar quan es desviava un projecte del seu propi municipi. MÉS per Menorca considera que el Parlament ha de donar suport a aquesta iniciativa municipal i reclamar de forma implícita l’assumpció de responsabilitats per part de l’anterior Executiu. Per tant, mitjançant una Proposició No de Llei, proposa:

PRIMER – El Parlament de les Illes Balears reprova l’anterior Executiu del president Bauzá i el conseller Company per la modificació del conveni i el desviament dels recursos econòmics destinats al projecte d’obres per a la xarxa d’evacuació de pluvials al polígon industrial d’Alaior.

SEGON – El Parlament de les Illes Balears instar el Govern de les Illes Balears a incloure el projecte d’obres per a l’evacuació d’aigües pluvials al polígon d’Alaior en els futurs convenis entre el Ministeri de Medi Ambient i el Govern, destinats a l’execució d’obres hidràuliques d’interès general.


Deja un comentario

Your email address will not be published.