Skip to content

Aclariment i disculpes per la polèmica sobre el meu post

Carles Pons Camps

Carles Pons.

Vist el revol que s’ha muntat al voltant d’una publicació meva, de dimarts passat, i que està sent notícia arreu de l’estat, m’agradaria aclarir un parell de coses:

En primer lloc, demanar disculpes a totes les persones que s’hagin pogut sentir ofeses, no era la meva intenció en cap moment ofendre. També he de dir que pretenia ser una crítica a la situació actual de l’esquerra a Espanya, sens dubte una manera desafortunada d’expressar-ho, per tant disculpes per això també.

Els titulars que estan oferint els diferents diaris, tan insulars, autonòmics i estatals, responen a una nota de premsa feta pública pel Partit Popular de Maó, al qual els darrers anys he criticat algunes de les seves gestions, i responen totalment a l’interès de tergiversar les meves paraules per desacreditar-me a jo personalment i als partits als quals he representat en algun moment.

També m’agradaria deixar clar, com he demostrat al llarg dels anys de lluita social, que estic totalment en contra de qualsevol tipus de violència. Per motius ideològics, ètics i morals, mai m’he comportat de manera violenta amb ningú, ni ho pens fer. Crec totalment amb l’empoderament ciutadà i la lluita social, però sempre de forma pacífica.

La responsabilitat d’aquest post és únicament meva, no expressa cap forma de pensar de cap dels partits dels quals sóc militant. Per tant, vull deixar clar que va ser un comentari totalment personal -desafortunat i tret de context- i que Ara Maó, Esquerra de Menorca, EUIB, Unitat Popular i Izquierda Unida no hi tenen res a veure. He rallat amb els responsables de cadascun d’ells i els hi he fet saber que estic a la seva disposició i que acceptaré qualsevol mesura que trobin oportuna.

Per acabar, tot i tenir la certesa que hi ha captures de pantalla suficients per poder utilitzar-ho en contra meva en qualsevol moment, esborraré el post perquè no pugui dur a més confusió ni a males interpretacions.

Moltes gràcies a tothom per les mostres de suport,
Salut i república!


Comment

Deja un comentario

Your email address will not be published.