Comunicat sobre els fets ocorreguts en acabar el segon jaleo de les festes de Gràcia – menorca al día
Skip to content

Comunicat sobre els fets ocorreguts en acabar el segon jaleo de les festes de Gràcia

EQUIP DE GOVERN DE L'AJUNTAMENT DE MAÓ

Imatge de jaleo de Diumenge de Gràcia
Imatge de jaleo de Diumenge de Gràcia

Aquest matí, ha tingut lloc a l’Ajuntament una primera reunió interna per analitzar els esdeveniments ocorreguts durant les Festes de Gràcia d’enguany, especialment aquells fets relacionats amb l’accident que va provocar diversos ferits de consideració, un d’ells d’especial gravetat, a la zona del carrer de Sant Roc, una vegada finalitzat el segon jaleo de les festes.

En aquests moments, s’està duent a terme una primera valoració dels fets per part de la Policia Local i s’està parlant amb tots els testimonis, per tal de determinar amb exactitud què va passar. En aquest sentit, l’Ajuntament vol assenyalar que l’accident va tenir lloc un cop finalitzats els actes principals i protocol·laris.

Per altra banda, i per tal d’analitzar el desenvolupament de les festes en el seu conjunt, s’ha convocat la Junta de Seguretat per al pròxim dia 21 de setembre, pràctica habitual que es realitza cada any a l’acabament de les festes.

Finalment, l’Ajuntament vol subratllar que ara mateix la principal preocupació del consistori és l’estat de la jove accidentada que va haver de ser evacuada a l’Hospital Universitari Son Espases de Palma, i que sortosament evoluciona favorablement. Des del consistori es manté contacte permanent amb la família.


Deja un comentario

Your email address will not be published.