ESQUERRA DE MENORCA EXPRESSA EL SEU MALESTAR PER LA VISITA DEL CARDENAL CAÑIZARES A MENORCA – menorca al día
Skip to content

ESQUERRA DE MENORCA EXPRESSA EL SEU MALESTAR PER LA VISITA DEL CARDENAL CAÑIZARES A MENORCA

Esquerra de Menorca - Esquerra Unida


Esquerra de Menorca sempre ha defensat el laïcisme en totes les estructures públiques de l’Estat, igualment defensa el dret al culte religiós individual per lliure elecció. És per això que sempre hem intentat mantenir-nos al marge de les decisions de l’església catòlica, tret de quan aquestes decisions o actes han suposat un greuge a la societat.
 
Per aquest motiu, també, ara hem de manifestar el nostre malestar per la visita del cardenal Antonio Cañizares amb motiu de l’ordenació episcopal de Francesc Conesa i la presa de possessió com a bisbe de Menorca.
 
Un malestar que ve provocat per les constants sortides de to referents a l’homosexualitat, el feminisme, els refugiats, el dret a l’avort i un extens etcètera que, des del nostre punt de vista, poc té a veure amb els valors cristians i la renovada imatge que vol oferir l’església.
 
Declaracions com “No son comparables los casos de abusos en unos cuantos colegios de Irlanda con los millones de vidas destruidas por el aborto” o “En los últimos años ha habido una importante escalada contra la familia por parte de dirigentes políticos, ayudados por otros poderes como el imperio gay y ciertas ideologías feministas”. Han merescut, a més de denúncies per part de diversos col·lectius, que fins i tot el papa Francesc el cridi a l’ordre.
 
Així idò, com hem dit, des d’Esquerra de Menorca volem mostrar el nostre malestar per la visita a Menorca d’una persona que fomenta el masclisme i l’odi racial, que representa la pitjor de les cares de l’església catòlica i que, en cap cas, no hauria de ser cap exemple a seguir per a les futures generacions.

Comment

  1. Vale más tarde que nunca…perquè no és ètic i menys in-formatiu… el discurs d’aquest homenet vestit en púrpura. El que dona escalfreds és Que de tal palo tal astilla! 100 dies per endavant i la Diada de Menorca per “test”.

Deja un comentario

Your email address will not be published.