“Per què vam triar l’escola Tramuntana pels nostres fills?” – menorca al día
Skip to content

“Per què vam triar l’escola Tramuntana pels nostres fills?”

Un artículo de Prado Urbina y Carles Puig

Logotipo de la escuela.
Logotipo de la escuela.

Ara que s’atraquen els  dies de les visites als centres escolars per triar escola, voldria explicar per què vam triar aquest centre pels nostres fills. No podria resumir en unes línies  tot el què sentim per Tramuntana, des del primer moment que els nostres fills hi van entrar, van ser simplement feliços!

Teníem dubtes, clar que sí, l’elecció de centre  és molt important, pens  que marca la infància dels nostres infants, però haver pogut entrar a Tramuntana, ens ha permès veure la gran  evolució que han fet  com a petites persones i com han passat a Educació Secundària preparats i segurs.

Vam elegir Tramuntana per la seva ubicació dins del Parc Natural de l’Albufera des Grau, pels seus mestres, pel seu model educatiu: amb els projectes, com a eix vertebrador del procés d’aprenentatge, el qual  fa què els nostres fillets entenguin millor les àrees i siguin més amenes; per la seva atenció  individualitzada als alumnes, per totes les mares i pares, perquè som una pinya i ens ajudem sempre amb els trajectes el uns amb els altres, perquè és una escola pública, per tantes i tantes coses….

Nosaltres acabem el nostre cicle de primària aquest any, vos puc assegurar què ens anirem  amb llàgrimes als ulls, però ens emportem grans amics, grans experiències i el més important: els fillets s’emporten  companyerisme, felicitat, tolerància, respecte, confiança, saviesa…

No tingueu dubtes, Tramuntana és una petita però molt gran escola!


Comment

  1. Em sembla molt bé el que diuen aquests senyors, però no els sembla incoherent tenir tants valors i alhora contaminar l’atmosfera portant en cotxe els seus fills a escola, quan si anessin a Maó hi podrien anar caminant?

Deja un comentario

Your email address will not be published.