Sant Lluís denuncia l’incivisme amb els fems – menorca al día
Skip to content

Sant Lluís denuncia l’incivisme amb els fems

Ajuntament de Sant Lluís


L’Ajuntament de Sant Lluís, denuncia l’incivisme d’alguns ciutadans, tal com es pot comprovar a les imatges adjuntes. És una situació que es reitera en diferents indrets del nostre terme. Concretament les imatges són de la zona de contenidors ubicada al Camí de Biniati (encreuament amb Biniparrell). Recordem a la ciutadania que són moltes les facilitats que s’ofereixen per recollir els diferents tipus de residus, com per exemple:

– Recollida d’estris: servei gratuït. Cal sol·licitar el servei al 971385632

– Recollida de poda i restes de jardineria: servei gratuït. Deixar la jardineria fermada o dins bosses el dia anterior al servei (Casc Urbà, Alcaufar, s’Algar i caserius: dimarts; Punta Prima, Son Remei, Son Ganxo, Biniancolla i Biniancollet, s’Atalaia, Torret de Baix i Cala Torret: dimecres; Binibèquer Nou i Binibèquer Vell: dijous; Urbanització Binissafúller, Binissafúller platja i Cap d’en Font: divendres)

.- Deixalleria municipal: De dilluns a divendres de 08.30 a 14.00h; Dimarts també de 16.00 a 18.30 h; Dissabte de 08.30 a 14.30 h. Amb caràcter general, el servei de deixalleria serà gratuït, excepte pel dipòsit de residus perillosos, en que s’exigirà el pagament d’una tarifa.


Comment

  1. Es un hecho tristemente frecuente. Habría que incrementar la divulgación de las facilidades que se mencionan en el artículo, que parece que no todo el mundo conoce, así como poner cámaras en todos los puntos donde se da esta circunstancia, que son muchos muchos.

Deja un comentario

Your email address will not be published.