PSM-Més per Menorca denuncia l’increment de la repressió política a l’Estat espanyol i demana l’aalliberament dels presos polítics – menorca al día
Skip to content

PSM-Més per Menorca denuncia l’increment de la repressió política a l’Estat espanyol i demana l’aalliberament dels presos polítics

Un article de PSM-Més per Menorca


PSM-Més per Menorca considera que l’enviament a la presó incondicional i incomunicada dels polítics catalans Carme Forcadell, Jordi Turull, Raül Romeva, Dolors Bassa i Josep Rull, que s’afegeix als ja empresonats Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, Oriol Junqueras i Joaquim Forn, és una decisió gravíssima, un acte abusiu que demostra el deteriorament de les llibertats públiques i els drets humans, civils i democràtics a l’estat espanyol.

L’actuació dels aparells de l’estat espanyol, instigats per un govern que en lloc de fer política judicialitza i alimenta la repressió del legítim exercici dels drets polítics de ciutadans democràticament elegits a les urnes, amb el suport irresponsable dels partits polítics majoritaris de l’estat, qüestiona per la base la qualitat democràtica i posa en perill la seguretat jurídica de tots els ciutadans.

La repressió sobre les institucions polítiques catalanes, les organitzacions de la societat civil i la població en general s’ha fet insostenible, i s’han travessat tots els límits del control de les llibertats que han de presidir un estat democràtic de dret.

Els polítics i líders civils han estat empresonats per les seves idees, per molt que les decisions judicials cerquin una justificació amb acusacions que no se sostenen i amb una argumentació que inventa una falsa realitat que res té a veure amb els fets succeïts.

Per tot açò, el PSM-Més per Menorca exigeix que s’acabi immediatament amb la vulneració dels drets fonamentals que pateixen els polítics i líders civils sobiranistes de Catalunya, que s’alliberin immediatament tots els presos polítics, i que la societat civil reaccioni amb contundència, pacíficament i amb el màxim civisme, davant la gravetat d’aquests fets.


Comments (2)

  1. Porqué no os vais a la República y dejáis de joder a los menor quienes?
    Mejor sería que os preocupéis por el pueblo menor quin.
    Recordad que, Menorca no es ni nada tiene que ver con la República esa.

Deja un comentario

Your email address will not be published.