El PSOE Menorca lamenta la greu situació que s’està vivint a l’Ajuntament de Sant Lluís – menorca al día
Skip to content

El PSOE Menorca lamenta la greu situació que s’està vivint a l’Ajuntament de Sant Lluís

Mensaje del PSOE-Menorca


Els i les socialistes lamentem les acusacions de traïció efectuades per l’alcaldessa i el seu anunci de la possible retirada de les competències municipals als nostres companys Teresa Borràs i Antoni García. De consumar-se l’advertiment de la Senyora Montse Morlà, significaria la ruptura unilateral de l’acord de govern i esdevindria impossible mantenir l’estabilitat que tant necessita l’ajuntament pel bé dels seus ciutadans i ciutadanes.

Davant d’aquesta situació, el PSOE Menorca reitera la seva total confiança i suport als nostres companys regidors, convençuts que totes les seves actuacions han estat sempre motivades per la defensa de l’interès general i el bé de Sant Lluís.

L’anunci de Montse Morlà de retirar les competències als regidors socialistes deixaria, si així fos, l’ajuntament de Sant Lluís en una situació de greu inestabilitat política i en una alarmant paràlisi que les ciutadans i les ciutadanes no es mereixen. Tot i així, els regidors socialistes continuaran fent feina com fins ara (amb competències o sense) amb la màxima dedicació i esforç, ètica i lleialtat, lluitant des dels valors progressistes, alhora que exigiran la màxima dedicació, entrega i compromís a l’ajuntament a tots i cadascun dels membres del govern municipal.

La pretensió de l’alcaldessa de tirar endavant el dia a dia de l’ajuntament amb només quatre regidors retardaria molt, i fins i tot faria impossibles, molts de projectes i iniciatives imprescindibles per a garantir el benestar de la gent de Sant Lluís. A més a més, pretendre treure els acords municipals amb el suport garantit de només quatre dels tretze vots municipals demostra una greu irresponsabilitat.

Per tant, demanam a la senyora Morlà que reflexioni amb serenitat, tenint en compte i pensant, per damunt de tot, en el bé de l’ajuntament i el poble de Sant Lluís. Entenem que pretendre acusar de deslleialtat i traïció els dos grups polítics municipals que li donen suport sense fer cap tipus d’autocrítica sobre la pròpia actitud i comportament no ajuda a resoldre la greu crisi que la senyora Morlà ha acabat provocant amb les seves declaracions. Sobretot, quan el desencontre amb el PSOE de Sant Lluís i el PI ve a sumar-se a la desafecció de la meitat dels regidors de Volem Sant Lluís que van ser elegits a les eleccions i que van acabar per dimitir.


Comments (2)

Deja un comentario

Your email address will not be published.