Comunicat de la Conselleria d’Educació i Universitat sobre la mort d’un jove estudiant a Menorca – menorca al día
Skip to content

Comunicat de la Conselleria d’Educació i Universitat sobre la mort d’un jove estudiant a Menorca


La Conselleria d’Educació i Universitat lamenta profundament la mort d’un jove estudiant de Ciutadella, alumne de l’IES Maria Àngels Cardona.

En aquests moments especialment delicats volem transmetre el nostre condol a la família i ens posam a la seva disposició per allò que pugui necessitar. També volem expressar el suport de tot l’equip de la Conselleria a la comunitat educativa de l’IES Maria Àngels Cardona, que està profundament commocionada pels fets, i ens posam al seu costat per ajudar-los a superar aquests difícils moments.

A la vegada pregam als mitjans de comunicació una especial prudència en el tractament de les informacions relacionades amb aquest fet. Cal tenir present les circumstàncies que envolten el cas, el fet que es tracta de qüestions relacionades amb menors adolescents i que tot es troba baix investigació de la policia judicial.


Deja un comentario

Your email address will not be published.