Comunicat d’ APAEM sobre Josep Pàmies – menorca al día
Skip to content

Comunicat d’ APAEM sobre Josep Pàmies

Es manté la xerrada a Maó

Josep Pàmies
Josep Pàmies

L’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Menorca anuncia que manté la celebració de les xerrades a càrrec de Josep Pàmies, previstes dimecres i dijous a Maó (restaurant Clorofil·la) i Ciutadella (Espai Bokashi), entorn de la sobirania alimentària, l’alimentació ecològica i la salut. Igualment, vol manifestar que lamenta la decisió de l’Ajuntament de Maó de no cedir, finalment, la sala de plens del consistori per acollir una xerrada que duu per títol “Alimentació ecològica i salut”, especialment perquè els beneficis sobre la salut i ambientals de l’agricultura ecològica estan contrastats en múltiples estudis i tots els productes estan certificats per organismes oficials.

En aquest sentit, des de l’Associació es considera sorprenent la recomanació de la Conselleria de Salut del Govern Balear de no donar cobertura a les reflexions de Josep Pàmies, que, d’altra banda, no han trobat cap impediment per expressar-se aquesta mateixa setmana a Mallorca amb la col·laboració dels Ajuntaments de Son Servera i Artà, tal com s’havia previst inicialment i tot i haver estat destinataris de la mateixa recomanació.

Amb tot, l’APAEM vol agrair les mostres de suport rebudes i la col·laboració ciutadana perquè aquestes dues xerrades puguin celebrar-se, responent, precisament, a la demanda social existent que, sense haver de compartir necessàriament un argumentari uniforme, reclama un debat públic que l’APAEM entén que és molt positiu que es produeixi.


Comment

  1. Cedeixen l’Ajuntament i la sala de plens del Consell a Gas Natural (que perforarà la nostra illa per portar una energia fòssil i obsoleta extreta mitjançant fracking) i no a Josep Pàmies. Jo no estic d’acord amb què les plantes que ell diu curin el càncer millor que la medicina tradicional, però crec que la gent ha de poder obtenir informació i contrastar-la per sí mateixa. No deixar que ho faci és paternalisme i censura.

Deja un comentario

Your email address will not be published.