“Agraïment de la Creu Roja de Ciutadella” – menorca al día
Skip to content

“Agraïment de la Creu Roja de Ciutadella”

Una carta de Sebastià Taltavull, president de la Creu Roja a Ciutadella


La Creu Roja de Ciutadella vol agrair a tot el voluntariat, persones, entitats i professionals que han fet possible que Sant Joan hagi estat tot un èxit.

Al voluntariat: per les hores dedicades, de forma altruïsta i voluntària, a l’hora de muntar els diferents punts d’atenció sanitari, així com muntar i desmuntar l’hospital durant els jocs d’es Pla.

Al voluntariat nou i també els “repetidors” que han decidit tornar a les nostres festes estimades de Sant Joan i dedicar un bon nombre d’hores al servei i bon funcionament del preventiu. Especial dedicació també als voluntaris que provenen de diferents llocs de la geografia espanyola. Afegir també que fora la predisposició i col.laboració de l’Ajuntament de Ciutadella no hagués estat possible.

Sempre en coordinació amb Policia Local, Protecció Civil, i en col·laboració amb els Voluntaris de Sant Joan. Agrair també als diferents coordinadors de la Creu Roja dels diferents punts d’atenció i en especial durant el Caragol des Born, Corregudes a Sa Plaça – Caragol de Santa Clara i Jocs des Pla. Gràcies a tot l’equip del CECOPAL (112, 061, Policia Local i voluntaris de la Creu Roja) que durant les festes, una vegada més, ha vetllat pel bon enteniment i coordinació entre les diferents parts, beneficiant a tot el poble de Ciutadella i als seus visitans.

Agrair a la oficina autonòmica de la Creu Roja a les Illes Balears pel seu suport, aportant voluntariat i gestionant la convocatòria a la resta del territori, en definitiva per fer d’aquest servei, un dels preventius de referència i de major cobertura a les Illes Balears.

A qui ha posat a disposició de l’equip els col·legis públics Joan Benejam. Al Consell Insular de Menorca per les instal.lacions de Sa Vinyeta, lloc de descans i reunions dels nostres voluntaris. Al Caixer Senyor d’aquest bienni Julio De Olives per la predisposició i atenció per ubicar punt d’atenció i vigia dins el palau de Can Sintas. Als Palaus de Cas Conte i Palau Olivar, així com també al Rector de la Catedral i a les Monges del Convent de Santa Clara per cedir-nos un espai per ubicar punts de vigies. Al Sr. Carles per posar, un any més, a disposició la cotxeria del carrer Dormidor de ses Monges. Espai que ens serveix per donar un millor servei i millorar la cobertura durant les Corregudes a Sa Plaça i també al Caragol de Santa Clara.

Un agraïment especial i sensible a totes les persones, voluntaris i monitors, així com totes les persones que han sol·licitat informació al punt Lila (espai d’informació per a la prevenció d’agressions i violència sexista).

S’ha de fer festa sempre amb respecte a tothom. Les agressions han de ser denunciades i la bona convivència i el respecte ha de ser, sempre, l’eix de la festa.

Un especial agraïment al poble de Ciutadella per la col·laboració durant les festes, perquè ho sapiguem repetir cada any, sempre dins un clima de bona convivència entre ciutadellencs i visitants.

GRÀCIES I FINS L’ANY QUE VE.


Deja un comentario

Your email address will not be published.