Manifest del PI amb motiu del Dia de les Illes Balears – menorca al día
Skip to content

Manifest del PI amb motiu del Dia de les Illes Balears

Proposta per les Illes-Menorca


Des del PI en el dia de la nostra Comunitat volem manifestar es nostro compromís amb aquestes illes, per a aconseguir l’objectiu de que sa nostra terra sigui representada amb respecta dins l’Estat Espanyol.

Vivim moments de canvi i tenim l’oportunitat de reclamar per a Balears un paper protagonista en l’escenari polític, després dels continus oblits i enganys per part dels grans partits. El PI vol ser sa veu pròpia dels ciutadans d’aquestes illes.

Des de la serenor i sa feina podem aconseguir una Comunitat Autònoma més justa, cohesionada i avançada als nous temps, amb una millora des benestar social, on tots el seu habitants se sentin orgullosos de pertany a ella.

Les illes Balears mereixen que se li reconegui d’una vegada la seva diferenciació i particularitat com illes que són, amb una plena autonomia que mos permeti obtenir unes quotes de autogovern real.

Amb il·lusió, esforç, i la unitat de ses illes ho podem aconseguir!


Comments (3)

  1. como podeis poner que los permisos de armas se los dan a los locos no teneis verguenza los tiradores de los iga los cazadores y tiradores debemos estar locos porque tenemos permiso de armas pido una disculpa o mandare a todos los tiradores clubs y demas vuestra viñeta

Deja un comentario

Your email address will not be published.