“El Pi aposta pels nostres joves” – menorca al día
Skip to content

“El Pi aposta pels nostres joves”

Un artículo de Sílvia Mir, número 3 de la candidatura de El Pi en Ciutadella


Quan parlem de futur solem pensar en innovació, energies renovables, noves infraestructures, etc., però el més important són els joves.

Ells són la nova generació de la nostra ciutat, sense ells el futur no existiria.

S’ha d’apostar per ells i així evitar la fuga de talents. Des d’El Pi Proposta per les Illes sabem que els joves de la nostra ciutat, que els ha vist néixer i que els hi ha donat una identitat, han de tenir tot allò necessari per dur a terme una vida plena, sense haver de partir fora. Ha de ser possible que en acabar els seus estudis, ja sigui aquí o fora de l’illa, vulguin apostar per quedar-se a casa seva.

I com ho aconseguirem? Impulsarem la nostra ciutat per tal que els resulti atractiva i els estiri a quedar-se, fent noves infraestructures, construint pisos amb un lloguer assequible per a fer-los més suportables al principi de la seva vida laboral/familiar; donant suport als nous talents ja siguin de l’àmbit esportiu, musical, intel·lectual, artístic i cultural, i sobretot creure en ells i escoltar-los perquè ser jove significa tenir bones idees, que n’hi ha i moltes.

Ells han de ser el nostre futur i, si se’n van, també se’n va el nostre futur.


Deja un comentario

Your email address will not be published.