Skip to content

Biel Pons renuncia como regidor de Maó

Esgrime motivos personales para cesar como titular del área de Igualtat i Participació Ciutadana

Adios.
Adios.
Biel Pons junto a Conxa Juanola.

Biel Pons deja el consistorio. El regidor de Ara Maó notificó este martes la presentación de su renuncia al cargo  de regidor de Igualtat i Participació Ciutadana. El hasta ahora edil señala como causa de su decisión motivos personales ya que inicia una nueva etapa vital incompatible con las exigencias del cargo público.

En una carta de despedida agradece a sus compañeros de Ara Maó su trabajo y comprensión hacia su decisión.

Cabe recordar que Biel Pons ya estuvo en el equipo de gobierno en el anterior mandato durante cuatro años.

Esta es la carta que ha enviado a sus compañeros anunciando su marcha del consistorio:

“Benvolgudes companyes i companys d’Ara Maó,

El motiu d’aquesta carta és comunicar-vos que he presentat la meva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Maó per motius personals.

Ha estat un plaer haver compartit l’experiència de la vida política tots aquests anys amb vosaltres, però ha arribat el moment de començar una nova etapa vital, incompatible amb l’exigència de la dedicació que necessita aquest Ajuntament.

Us agraesc ben sincerament l’oportunitat que m’heu donat tots aquests anys de participar de la vida política en primera línia a Maó. No exagero si dic que ha estat un honor i una gran responsabilitat com a ciutadà.

Vull agrair també a na Conxa, na Laia, en Manolo, en Rafa, en Jordi la confiança i el suport que m’han brindat tot aquest temps en què hem treballat, i seguirem treballant, per un projecte comú d’esquerres. Sabeu que podeu comptar amb mi
pel que necessiteu!

Us agraesc per endavant la comprensió i el respecte per la meva decisió.

Una abraçada,

Biel Pons
Maó, 25 de novembre de 2019”


Deja un comentario

Your email address will not be published.