Skip to content

“Missatge del president del GOB”

Un artículo de Carlos Coll

Carlos Coll, presidente del GOB.
Carlos Coll, presidente del GOB.

Sembla que era l’altre dia que vaig accedir a la presidència del GOB i ja han passat dos anys. He de dir que el temps ha passat molt ràpid i que ha estat una experiència molt agradable i enriquidora.

Un dels objectius que em vaig proposar quan vaig començar aquest mandat va ser introduir i donar a conèixer el GOB a sectors de la societat menorquina a qui fins llavors havia estat complicat accedir. Honradament pens que ho hem aconseguit ja que, cada vegada més, tant a nivell local com per part de persones que venen de fora, es reconeix i es comenta que gràcies principalment a la feina del GOB, entre altres, tenim una Menorca molt ben conservada i que hem sabut fer possible progrés amb respecte cap al medi ambient. Això ha estat un factor determinant per Menorca a l’hora de rebre distincions i premis a nivell europeu. Hem d’estar orgullosos de pertànyer a una organització que ha estat, és i seguirà essent clau dins la societat menorquina.

Començam ara una nova etapa de dos anys i hem de perseverar i seguir treballant com ho hem fet fins avui; amb rigor, persistència, coherència i diàleg per tal d’assolir els objectius que ens hem fixat. No dubt que treballant conjuntament, com sempre hem fet, ho aconseguirem.

Finalment, vull agrair de tot cor a totes les persones que formen part de la nostra organització  (voluntaris, socis, professionals, col·laboradors, entitats, mitjans de comunicació, etc.) el seu suport i ajuda durant aquests dos anys, fent la meva tasca molt més fàcil. També vull donar les gràcies per la confiança depositada en mi a la passada Assemblea, on es va acordar  prorrogar dos anys més el meu mandat. Esper estar a l’alçada que el càrrec mereix.

Per acabar, us desitj que tingueu unes Bones Festes i un Any Nou ple de salut, felicitat i menys contaminació.


Comment

Deja un comentario

Your email address will not be published.