Skip to content

(Fotos) Menorca celebra la Diada con más de 100 actividades culturales

Presentación del programa de la Diada de Menorca 2020
Presentación del programa de la Diada de Menorca 2020
Presentación del programa de la Diada de Menorca 2020
Presentación del programa de la Diada de Menorca 2020
Presentación del programa de la Diada de Menorca 2020

Un taller de lectura en Alaior, la exposición dedicada a la pintora norteamericana afincada en la isla, Dolores Boechtter, un concierto de Cris Juanico en Sant Lluís y el concierto de la Diada a cargo de los pianistas Marco Mezquida y Suso González, son algunas de las actividades que desde este viernes, 10 de enero, se podrán disfrutar en la isla para celebrar la Diada del Poble de Menorca.

Son más de 100 actividades que este miércoles ha presentado el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, acompañado de algunos de los protagonistas como la historiadora Mª Àngels Hernández que ofrecerá en el acto central de la Diada una conferencia dedicada al 300 aniversario del nacimiento de Giuseppe Chiesa, el primer pintor moderno en Menorca, y el diseñador Ivan Khanet que ha realizado el cartel de la Diada, entre otros.

El viernes 17 de enero, día de Sant Antoni, tendrán lugar las tradicionales bendiciones de animales, la procesión de los Tres Tocs, el pleno extraordinario y el concierto de la Diada.


Comment

  1. … malauradament, ni tan sols aquestes celebracions es poden fer sense evitar es component religiós… una missa, una processó televisada amb tot es clergat fent ostentació de privilegis, i després ses esquitxades d’aigua màgica per part dels bruixots… sa societat ha avançat desde aquells temps obscurs de s’edat mitjana, però sembla que els reptilians han estat prou intel.ligents per transmutarse en “fet cultural” per mantenir-se al capdevant des esdeveniments sentimentals que de manera cíclica engrescan a sa societat… personalment, s’esglèsia no pinta rés a una festa que és de tots es menorquins, fidels o alliberats d’ella, una festa secular, laica, popular, en que tindriem que poder gaudir de concerts, exposicions, conferències, tallers i demés, sense tenir que reverenciar a n’es pagats de si mateixos desesperats per sortir a sa foto d’es diari es dia seguent…

Deja un comentario

Your email address will not be published.