Skip to content

“Passades ses festes”

Un artículo de la Associació Cultural i Recreativa d'Es Migjorn Gran

La magia llegó por mar.
La magia llegó por mar.
Los Reyes atracaron en el puerto de Maó a bordo de un velero escandinavo antes de iniciar su cabalgata. (Fotos: T.M.)

Just hem acabat ses festes i l’Associació Cultural i Recreativa d’Es Migjorn, dona l’enhorabona a totes les persones que  d’una manera o altra col·laboren i participen en l’organització de l’arribada tant de les Patgeses Reials el dia 1 de gener, com de l’arribada dels Reis Mags d’Orient, el dia 5 de gener. Són dies d’il·lusió, màgia i alegria tant pels petits com pels grans.

Sabem que duen molta feina i molt de temps de preparació. I són moltes les persones que treuen del seu temps lliure, de manera voluntària i anònima, la seva ajuda perquè aquests dos esdeveniments siguin tot un èxit i així poder aconseguir que l’arribada de les Patgeses i els Reis quedi dins la mirada de tots els infants del nostre poble. A totes aquestes persones (cosidores, cavallers, maquilladors, decoradors, actors, repartidors…) MOLTES GRÀCIES!

Agrair també la participació de tots els col·laboradors i demanar la seva necessària ajuda perquè l’any qui ve, el 2021, arribin encara amb més màgia. Gràcies a l’Ajuntament, la parròquia de Sant Cristòfol, la Banda de Música, a la Banda de Cornetes i Tambors, el club hípic Sa Creueta, el Taller Mecànic Vicent, a Central de Autocares, Ca na Genera, a Ferreteria Gomila i Pons, Transports Andrés i Transports Jeroni, Fresc i Bo i a Sa Xaranga.

La novetat d’aquest any ha estat que els Reis a més de repartir caramels també han repartit mandarines. Creim que ha estat una bona iniciativa!

Finalment, aprofitem l’ocasió per agrair a totes les persones que han fet una aportació a la capsa de donatius del punt de recollida de regals. Tota petita col·laboració és de gran ajuda.

Gràcies i bon 2020 a tothom!


Comment

  1. … me estaba preguntando qué les tenían que agradecer a la parroquia, qué tenían que ver en el desfile de los reyes magos… hasta que he seguido leyendo y he visto el último párrafo… ahí lo he entendido todo… la palabra donativos le gusta al clero más que a un tonto un lápiz

Deja un comentario

Your email address will not be published.