Agraïment a Sa Vessa Mos Fot per retornar-nos les porquejades – menorca al día
Skip to content

Agraïment a Sa Vessa Mos Fot per retornar-nos les porquejades

Una carta de la Residència Geriàtrica i Centre de Dia Sant Lluís

resiporquejades
resiporquejades

Una data: 25 de gener. Dos protagonistes: Sa Vessa Mos Fot i Residència Geriàtrica i Centre de Dia Sant Lluís. Plantejament: Porquejada. Nus: Tradició i mans a l’obra. Desenllaç: Jornada de dalt de tot. Així podríem resumir el nostre darrer dissabte de gener, en que hem anat de porquejades amb Sa Vessa Mos Fot. A més de reviure la tradició, la sortida ens ha servit per compartir berenar amb els “vessuts” que no han dubtat en parar taula per agombolar-nos i fer-nos gaudir com sols ells saben.

A les darreres publicacions de “S’Ullada” i “Axuxines”, les revistes de les Residències i Centres de Dia de Sant Lluís i Es Mercadal, recordàvem la importància que l’Organització Mundial de la Salut dona a l’entorn físic i social en el procés d’envelliment de les persones. Sens dubte, aquest entorn és més favorable com més fort és el teixit comunitari i quan pots gaudir d’una jornada com la d’aquest 25 de gener, te n’adones quan de fort és a Menorca.

Per això, des de la Residència i Centre de Dia Sant Lluís volem donar les gràcies a Sa Vessa Mos Fot, per la seva generositat i la seva acollida. Fem extensiva la nostra gratitud als professionals, que mai miren quin dia del calendari és a l’hora d’atendre els nostres residents i usuaris; als familiars que tampoc miren el calendari i sempre estan disposats a tirar-nos un cop de mà per fer possibles activitats engrescadores per a què el èssers estimats que ens confien puguin viure amb plenitud aquesta etapa de la seva vida; i, també als representants públics que estalonen la nostra tasca amb la seva presència en aquestes activitats.


Deja un comentario

Your email address will not be published.