“Es Castell, més brut i deixat que mai” – menorca al día
Skip to content

“Es Castell, més brut i deixat que mai”

Un artículo del Comité Local de Proposta per les Illes de Es Castell

Ajuntament d'Es Castell.
Ajuntament d'Es Castell.

Qualsevol persona que faci una volta per es nostre estimat poble veurà que amb uns mesos hem anat a pitjor. Tenim carrers bruts, herbes que cada vegada son mes tupides, excrements d’animals per tot, deixalles a mansalva, arbres que estem podant ara i parcs deixats de la mare de Déu..

S’ajuntament vol que reciclem i entrem dins un conveni amb Maó per canviar totalment sa recollida de fems.Això serà una realitat l’any que ve i mos posaran una taxa (impost) per tal de poder arribar a n’es seus objectius.

Mentres no arribi aquest contacte nou, hi ha contenidors que es van fer foc i no els han reposat…

Sa resposta es que no hi ha contenidors a Menorca i haurem d’esperar al 2021 ver a posar-ne de Nous (Esteim a n’es més de Febrer…)

Tenim 5 milions d’euros dins ses arques de s’ajuntament , suficient liquiditat per a poder reposar aquests contenidors cremats i arranjar es que estan romputs . Es una incoherència per part de s’ajuntament que vulgui que sa gent recicli més però no els posi contenidors per a fer-ho.

Tota això sense xerrar de sa deixadesa d’aquest nou equip de govern a s’hora de presentar un projecte, sigui o no …. Ja no demanem projectes Nous sinó que almenys donin solucions a ses petites coses que senten dins es dia a dia.

Consideram que 8 mesos de Govern són prou per saber com i quant s’han de fer ses coses i sobretot per tenir es poble net i polit, no per es turistes, que són importants sinó per es residents, es ciutadans d’Es Castell que patim dia a dia aquesta situació amb aquest equip de Govern.


Comments (2)

  1. Que poca vergüenza tienen. Recortaron el contrato de limpieza que sigue vigente hasta final de año, y ahora se dedican a echar mierda sobre el actual equipo de gobierno. Vaya porqueria de oposición.

Deja un comentario

Your email address will not be published.