“La nostra lluita interminable” – menorca al día
Skip to content

“La nostra lluita interminable”

Un artículo de la Residència Geriàtrica i Centre de Dia Sant Lluís

Sou unes valentes i lluiteu sense descans pels nostres avis i per mantenir viva l’essència del “cuidar”.
Sou unes valentes i lluiteu sense descans pels nostres avis i per mantenir viva l’essència del “cuidar”.

Sou unes valentes i lluiteu sense descans pels nostres avis i per mantenir viva l’essència del “cuidar”. I és que ara, més que mai, entenem  que aquesta feina és vocacional i t’ha d’agradar des del cor. Són moments en els que la feina ve amb tu ses 24 hores del dia i penses en cadascuna de ses persones aïllades dins ses seves quatre parets. Aquestes persones que ja han viscut una vida però que també formen part de sa teva pròpia vida i ara està en ses teves mans ajudar-los i acompanyar-los fins al final.

Noltros, companyes, vos volem fer arribar molta força. A voltros, que vetlleu pels majors i que cuideu d’aquesta casa tan gran que és el geriàtric d’Es Mercadal i que sempre ha estat plena d’amor i familiaritat. Estem junts en aquesta causa. Vos ha tocat a voltros lluitar primer aquesta batalla i noltros vos recolzam. Tots som un!

Aquests dies hi ha estones de tot: de por, d’inseguretat, de tristesa, de dol, de pànic, de frustració, de ràbia… Són un cúmul d’emocions que ens fan sentir fràgils, però no oblideu una cosa: SOU MOLT GRANS, SOU VALENTES, SOU EXCEPCIONALS I GRANS PROFESSIONALS. No esteis soles. Somiem juntes i enfoquem les energies cap al mateix objectiu, seguim endavant pel mateix camí.

Des de Sant Lluis vos enviam abraçades, besades i ànims per omplir l’anima de virtuts que fan posar la pell de gallina per seguir amb aquesta lluita interminable.

Els companys de la residència geriàtrica i centre de dia de Sant Lluis, a totes les professionals del geriàtric d’Es Mercadal així com als i les residents i als seus familiars.


Deja un comentario

Your email address will not be published.