“Persones que deixen empremta. Gràcies, Emili” – menorca al día
Skip to content

“Persones que deixen empremta. Gràcies, Emili”

Carta de Susana Mora Humbert

Emili de Balanzó.
Emili de Balanzó.

Hi ha persones que deixen empremta i esdevenen exemple a seguir per la seva contribució a fer de Menorca una illa millor. Avui divendres 10 d’abril ens ha deixat n’Emili de Balanzó, persona de referència a la nostra illa per la seva dedicació, integritat i esperit de servei públic.

 

Ens deixa una gran persona, estimat company. Un home compromès, modest i serè, amant de la cultura i amable amb tothom. De profunda i culta oratòria sempre disposat a aportar pel benestar comú, de totes i de tots, des de la seva àmplia experiència i coneixements. Amant de Menorca, va dedicar gran part de la seva vida per fer de la nostra illa un referent, donant-la a conèixer i compartint-la amb el món.

 

Amb una llarga i sòlida trajectòria professional, va dedicar gran part de la seva vida al desenvolupament i benestar social i econòmic de la nostra illa i la seva gent, sent un referent en l’àmbit turístic que li va portar a ser guardonat amb diferents reconeixements durant la seva vida com el Premi estatal al Mèrit Turístic al 2009, el Premi Joan Gomila Borràs o el Premi Turisme de les Illes Balears.

 

President i un dels membres síndics de la Comissió de Greuges del Consell de Menorca ha estat un dels grans defensors d’aquesta figura institucional que ha impulsat de manera decidida i constant des de la seva creació fa quatre anys. Ferm defensor dels drets dels ciutadans i ciutadanes del poble va contribuït activament en el desplegament d’aquest òrgan institucional per la defensa dels drets de menorquines i menorquins.

 

El meu condol a la seva família i amics, a les companyes i company de la Sindicatura de Greuges de Menorca.

 

Gràcies per tot Emili, el teu record i llegat és i serà sempre present. Descansa en pau.

 

Susana I. Mora Humbert

Presidenta Consell Insular de Menorca


Deja un comentario

Your email address will not be published.