“Els professionals de la salut ens veiem menyspreats” – menorca al día
Skip to content

“Els professionals de la salut ens veiem menyspreats”

Una carta d'Alícia Muñoz i Lluís Seguí

Hay 7 pacientes de Covid ingresados en el Hospital
Hay 7 pacientes de Covid ingresados en el Hospital

Un cop més els professionals de la salut de les Illes Balears ens veiem menyspreats per les mesures que el Govern vol dur a terme. No es vol aplicar la pujada del 2% del salari que s’havia acordat.

 

Cal recordar que al 2.010, mitjançant el Reial Decret Llei 8/2010 es va baixar un 5% del salari a tots els empleats públics. Una pèrdua que va suposar una gran quantitat de diners al cap de l’any. Cal tenir en compte, que els afectats vam seguir realitzant les mateixes tasques laborals amb menys remuneració.

 

Què espera el Govern? Silenci? L’actual societat no entén de silencis i vol dir prou a aquestes mesures que es volen aplicar.

 

Fins fa dos dies els professionals de la salut érem etiquetats d’herois i heroïnes davant la Covid-19. Milers d’aplaudiments a les vuit de la tarda als balcons… i ara, un cop més som castigats. Estem cansats de ser invisibilitzats. No demanem res que no sigui nostre. Cada dia, ens posem l’uniforme i intentam ajudar i millorar la salut de les persones. Cada dia de l’any, siguin festivitats o no.

 

Si per necessitat han de fer retallades que es facin al sector que toqui, o bé que els polítics es baixin més els sous, ja que no parlem de sous de 1.500 euros. No val pujar-se un 15% i després baixar-se un 5%.

 

Sol•licitem que ens donin el valor que mereixem. No volem més retallades, ja que amb la salut no s’hi juga.

 

 

Infermers d’urgències: Alícia Muñoz i Lluís Seguí


Deja un comentario

Your email address will not be published.