“La preocupació del Consell” – menorca al día
Skip to content

“La preocupació del Consell”

Susana Mora opina sobre el conflicte al Mateu Orfila

Susana Mora
Susana Mora

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, vol manifestar la seva preocupació davant la situació d’incertesa que han generat els esdeveniments succeïts aquests darrers dies a l’Hospital Mateu Orfila. És imprescindible que la situació de preocupació social que s’ha generat acabi de manera immediata.

Sempre, i sobretot en una situació de crisi sanitària com la que esteim vivint, que tanta incidència està tenint sobre el funcionament dels serveis de salut, s’ha d’actuar en tot moment des de la màxima eficiència i en benefici del benestar i la tranquil·litat de les menorquines i menorquins.

Des del Consell Insular esteim convençuts de recollir el sentiment general de la gent de Menorca quan mostram la satisfacció i enorme gratitud per la feina feta fins ara per part de tots els nostres professionals sanitaris i, especialment, la desenvolupada durant el dolorós període de pandèmia, la qual ha estat exemplar.

Entenem que tot pot ser sempre millorable i que s’ha d’aspirar a l’excel·lència dels serveis públics. Així, consideram que tot canvi que s’hagi de produir en l’àmbit de qualsevol servei essencial s’ha de realitzar des de la serenor i la voluntat de millorar els serveis a la ciutadania. I açò ha de ser així especialment en situacions de tanta preocupació social i sanitària com l’actual, on és necessari que els ciutadans i les ciutadanes de Menorca puguin percebre amb claredat, i sense ombres de dubte, que tots els esforços estan centrats en benefici de la salut pública i el benestar de tothom.

Els moments d’incertesa i crisi sanitària que vivim fa recomanable que tots els professionals puguin dedicar-se, amb tota tranquil·litat i confiança, a procurar la salut i benestar de tots els usuaris del sistema públic com han fet fins ara. Totes aquelles iniciatives de millora futura, si és que així es considera tècnicament, convé que es prenguin des del diàleg, la serenor i el rigor i quan la situació de pressió assistencial remeti, s’esvaeixi l’actual situació d’incertesa i les menorquines i menorquins recuperem les condicions normals de vida.


Comment

Deja un comentario

Your email address will not be published.