Skip to content

Previsions astrològiques per Roser Bon (del 15/01 al 21/01)


Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): A la feina, acaba un període de força estrès i pots començar a respirar una mica. Possibles trobades online, amb vells amics. Amb Mart i Urà per Casa II, controla la Visa.

Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Amb Mart i Urà al teu signe, pots veure’t fent coses que normalment no faries. Et sents més vigorós i enèrgic, però també et serà bo ser prudent, per evitar penediments.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): No pots viatjar i et sents engabiat. Aprofita la teva curiositat per aprendre coses noves. A la feina pot entrar algú nou, que tindràs la sensació de conèixer de sempre.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Amb una persona amiga, pots sorgir una inesperada atracció sexual. Valora si és bona idea passar a l’acció. Júpiter a Aquari a la Casa VIII inclina a protegir l’economia.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Amb tants planetes a la Casa VII, els assumptes de parella poden estar ben actius. Sigui per formalitzar una relació o per signar un divorci. No és un moment qualsevol.

Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): La salut és un tema que et preocupa habitualment, però ara més. Prens les mesures possibles per estar sa. Tot i la situació actual, més desplaçaments, per motius laborals.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Si tens fills adolescents, caldrà una dosi extra de paciència i tenir-hi una conversa seriosa. Algunes persones et busquen pel teu bon ànim i per rebre un bon consell.

Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Vius un moment una mica místic o et sents més sensible del que és habitual. Pots experimentar estranyes coincidències. T’allunyes d’algú del passat que et tallava les ales.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Pots sentir-te inquiet. Que et costi una mica dormir i que pensis molt en el futur. Augmenta la comunicació amb els germans i fas nous amics. Posa atenció a la intuïció.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Despertes algunes enveges entre persones del teu mateix sexe i pots sentir la seva animadversió. El millor serà posar energia en altres assumptes, ja se’ls hi passarà.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Vas deixant enrere alguns problemes que et llevaven la son. Una persona pot estar estimant-te en silenci i, per ara, no et dirà res. T’involucres en un projecte social.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Com que no vols patir per les coses que veus al teu voltant, optes per trobar el teu refugi. La música, el ioga, escriure… tot plegat col·laborarà en el teu benestar.


Deja un comentario

Your email address will not be published.