Skip to content

Recuperarem Sant Antoni!

panorama of Shanghai
panorama of Shanghai

Ara fa un any celebràvem Sant Antoni com toca. Torrades i pregó dissabte i Tres Tocs, fires, taronges i dàtils diumenge. Enguany ens han furtat la festa, però no el sentiment. Seguim sentint que el 17 de gener és la Diada del Poble de Menorca i com a tal la viurem. Potser sense quedar amb els amics i la família, potser sense el dinar de tots plegats, potser… però Sant Antoni seguirà ben present.

Vivim una època en la que ens han tret les festes, les abraçades, el contacte humà i, tristament, en alguns casos la salut. Però tot això passarà. I tornarem a ser un ranxo de persones als mercats de la Diada, i una munió de vesins a la torrada.

L’alegria de Sant Antoni no ens la poden furtar. Defensem-la al nostre cor i la nostra llar. Esperem que al 2022 ja ho puguem fer al carrer.

I el Sant Antoni de sempre tornarà.


Deja un comentario

Your email address will not be published.