Skip to content

Sa foto de n’Antxon Castresana: 50 anys de trotons a Ciutadella

panorama of Shanghai
panorama of Shanghai

L’hipòdrom de Torre del Ram de Ciutadella fa enguany 50 anys de la disputa de la primera cursa de trotons. Mig segle de competició, esport, apostes i cavalls. La imatge en to sèpia de n’Antxon Castresana la fa intemporal. La competició que s’hi veu pot ser de la setmana passada, de fa un parell d’anys o del segle passat. El món avança però la passió pels cavalls, a Menorca, és immortal. Un trotó al capdavant amb un home manant a qui no se li veu la cara. Pot ser qualsevol. Quants menorquins no han somiat alguna vegada el poder liderar una cursa d’aquestes amb els seus rivals seguint-li l’estela. La història d’amor dels menorquins i de Torre del Ram pels cavalls, el somni del triomf, o el temps que passa i que queda atrapat per un to sèpia a una fotografia. I a tu què et suggereix aquesta imatge?


Deja un comentario

Your email address will not be published.