Skip to content

Previsions astrològiques per Roser Bona (del 12/02 al 18/02)


Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Segueixes lluitant pel que t’interessa, però no t’oblidis de tenir estones per l’esbarjo i per riure. Sembla que has deixat algun cor trencat, però per ara no et diran res.

Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Venus amb Mercuri pot portar comunicació amb un amor del passat per parlar del que va quedar pendent. Finalitza una etapa en el sector laboral, aviat venen coses noves.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Un tema legal del teu interès o potser un judici, es poden donar en aquests dies. Si sents que estan vulnerant els teus drets, no dubtaràs en lluitar pel que creus just.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Barrejar diners i amistat pot ser un error, cal ser prudent i separar les coses. Si tens parella, viviu una etapa de més proximitat emocional i també d’algunes confessions.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): L’aspecte tens del Sol amb Mart, et pot fer actuar precipitadament i podries ser una mica agressiu o injust, amb una persona que estimes. Comptar fins a deu, t’ajudarà.

Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Es preparen alguns canvis al sector laboral i podries passar a un altre departament o potser adquirir noves funcions. Trobades casuals que poden portar moments especials.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Pots experimentar un cert nerviosisme, et sents força inquiet, mentalment despert i amb molta curiositat. Trobada amb alguna amistat amb qui fa temps que no us veieu.

Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): L’aspecte de Mart amb Plutó et fa sentir que pots amb tot, la teva energia és enorme i també augmenta el teu sex-appeal, pel que no mancaran persones interessades en tu.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Et mous entre les ganes d’arriscar i el voler conservar. Aplica-ho al sector de la vida que et ressoni. Si portes un temps poc visible, ja necessites donar-te a conèixer.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Una persona, més jove que tu, pot mostrar-te el seu interès sentimental i no sabràs molt bé què fer. Has après quins són els teus valors i els apliques a la teva vida.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Mercuri segueix retrògrad i pots sentir-te inclinat al silenci, o com a mínim a la prudència verbal. Compte amb l’estrès. Fer una mica més d’exercici t’ajudarà a descansar.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Pots sentir-te una mica cansat o amb poca energia. Aviat el Sol entra al teu signe i recuperaràs el to vital. Possible oportunitat laboral, que demana invertir més temps.

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com.


Deja un comentario

Your email address will not be published.