Skip to content

“Ciutadella fa efectiva l’adhesió del municipi a la Xarxa d’Entitats Locals”

Una carta de Joana Gomila Lluch

Ajuntament de Ciutadella.
Ajuntament de Ciutadella.

L’Ajuntament de Ciutadella fa efectiva l’adhesió del municipi a la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i reforça el compromís amb la futura implementació de polítiques de desenvolupament dels objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Els desset objectius de desenvolupament sostenible (ODS) –universals, integradors i ambiciosos- són els que guien la implementació de l’Agenda 2030  de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible, aprovada el 25 de setembre del 2015. Les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció sostenibles i la governança.

Amb l’adhesió, l’Ajuntament es compromet a determinar un conjunt d’actuacions que hauran d’incorporar-se en un pla d’actuació o una estratègia local -en la qual ja es treballa-, aprovat pel Ple, que inclogui una anàlisi de la situació, i un pla de localització i implementació dels ODS de l’Agenda 2030; i, paral·lelament, s’haurà d’iniciar un procés d’informació i de sensibilització per a la participació de tots els agents locals, econòmics i les organitzacions ciutadanes representats en la vida municipal, per a la seva implicació en la implementació local de l’Agenda 2030.

Al web municipal www.ajciutadella.org podeu llegir la Declaració institucional de l’alcaldessa a favor dels ODS de l’Agenda 2030.


Deja un comentario

Your email address will not be published.