“En record a Miquel Melià” – menorca al día
Skip to content

“En record a Miquel Melià”

Esquerra Unida de Menorca

(Imagen: PIXABAY)

Des D’Esquerra de Menorca – IU lamentam la pèrdua del que va ser un dels principals components de la nostra organització des del principi. Format en les Joventuts Comunistes dels anys setanta, Miquel Melià va ser el candidat més jove d’Espanya en les eleccions municipals de 1979, en les que figurava en la candidatura del Partit Comunista a l’Ajuntament de Maó. Va continuar en el partit després de la crisi de 1981-1982 i fou candidat novament en les eleccions de 1983. Posteriorment participà en la creació d’Esquerra de Menorca – Esquerra Unida, a la que dedicà tots els seus esforços mentrestant es va trobar bé de salut, primer a Maó i després a Sant Lluís, on va anar a viure després per formar una família amb la companya Alícia Pons. Va ser elegit regidor de Sant Lluís per Esquerra de Menorca, essent així la primera vegada que la nostra formació obtenia representació municipal. Va formar part durant més de 25 anys dels òrgans de direcció de la coalició. Des de fa uns anys, a causa d’un ictus, Miquel Melià Mercadal ja no podia mantenir aquestes activitats. Des d’Esquerra de Menorca – Esquerra Unida volem tenir un reconeixement i un record pel nostre company i fer arribar unes paraules d’afecte a la seva parella i a la seva família.


Deja un comentario

Your email address will not be published.