Skip to content

“Obre la teva ment”

Un article d'en Juan Juncosa

Juan Juncosa.
Juan Juncosa.

Albert Einstein deia: “La ment és com un paracaigudes, només funciona si s’obre”. Per tant… obre la teva ment. Ho sé, una cosa és dir-ho i l’altra fer-ho. Us donaré unes pistes de com obrir la ment per a motivar-se, per a carregar-se d’energia, per a emprendre. Després és tan senzill com buscar les mateixes fórmules, però en la direcció en la qual vulguis obrir la teva ment.

Us donaré exemples de llibres que us obriran la ment en la direcció que abans esmentava. L’alquimista, 100 impulsos positius. El millor venedor del món. La part de la història és estupenda. La de vendes si no us agrada, no la llegiu. Buscar vídeos de motivació, fòrums, blogs. Anar a conferències, per exemple ara mateix si busqueu “Ments expertes” trobareu vídeos i conferències excepcionals. Algun banc també ha publicat conferències molt interessants. Per exemple, si busqueu “Tot el que em van ensenyar els nens. José Antonio Fernández Bravo, mestre” veureu un vídeo per a reflexionar i riure, us asseguro que val la pena.

Quan busques obrir la teva ment en una direcció, fins i tot pots descobrir pel·lícules com “El guerrer pacífic” o “A la recerca de la felicitat”, pel·lícules basades en fets reals. Descobreix la teva pròpia fórmula i obre la ment. Et sorprendràs i gairebé segur que descobriràs noves parts del món.

 

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.