Skip to content

“Parlar més”

Un article d'en Juan Juncosa

Juan Juncosa.
Juan Juncosa.

Quan dic: “Parlem més”, em refereixo al fet que tinguem més comunicació, sobretot amb les persones a les quals estimem. Quantes vegades hem deixat de parlar-nos amb familiars amics, etc. Per alguna cosa que va ocórrer fa uns 10 o 15 anys.

Primer cal dir que érem persones diferents de les que som ara. Segon, potser el que ens sembla tan greu, quan ho parlem, ens podem adonar que estava una mica fora de context. T’imagines passar tant de temps molest o enfadat per alguna cosa que no era com el que tu creies. També podria ser que alguna de les persones implicades realment es portés d’una forma no correcta.

De totes maneres, després de tants anys volem perdre aquesta persona que ja no és la que era. Sobretot, imagina’t que t’enfades amb algú als 20 anys. 15 anys després creus que no heu canviat tots dos prou com per a reflexionar i veure que potser no era per a tant. Que potser el context estava fora de lloc, o que el comportament no va anar personalment cap a tu com a persona; sinó més aviat a la mena de persona que eres en aquest moment.

No parlo de perdonar a qualsevol persona i qualsevol situació, parlo de recuperar a persones que valen la pena i potser es van allunyar per alguna cosa que realment no tenia tanta importància. No ho dubteu, val la pena almenys posar les cartes sobre la taula.


Deja un comentario

Your email address will not be published.