Skip to content

“Sobre la benedicció a Santa Clara d’una boda civil d’una parella gai”

Comunicat Alcem La Veu Menorca


Després del comunicat oficial de l’Administrador Diocesà que s’ha fet públic a través del Bisbat de Menorca, en relació als fets ocorreguts dia 4 de juny a l’església de Sta.Clara,

L’Associació Alcem la Veu Menorca volem, en primer lloc, donar públicament l’enhorabona als nostres amics que van casar-se civilment al Palau de Can Saura a Ciutadella.

En segon lloc, volem posar de manifest el nostre suport a les germanes Clarisses que, posteriorment, van acollir-los per tal de donar-lis la benedicció que ells dos prèviament els hi havien demanat, donant testimoni d’una església de portes obertes.

Agraïm sincerament als nuvis que ens van voler fer partíceps d’aquest moment tan important per a ells, compartint un acte ple joia, autenticitat i espiritualitat.

Lamentam profundament que, una vegada més, les paraules emeses pel Bisbat discriminin a les persones del mateix sexe que decideixen prendre la decisió de contraure matrimoni, per l’amor que els uneix.

Tenim clara quina és la postura oficial de la doctrina catòlica sobre el matrimoni i la família; no obstant, vivim un temps sinodal que ens convida a revisar la nostra Església, promovent el diàleg, la comunió i l’acollida. Creim fermament que hem de seguir fent passes per a la integració de totes les persones en el seu sí.

Pau i bé!

Alcem la Veu Menorca


Comments (2)

  1. Per fer “retxa nova” i sortir de l’esclerosi mental rebre la bene-dicció en el si de la llar on hom viu vetaquí l’espai “sacral” més clar i net…que no esdevé “clarinet”.Som-hi.

  2. … el amor no necesita de iglesias ni de esa chorrada que son las bendiciones… aboguemos por las uniones libres, que el ser humano que vive en sociedad ya hace tiempo que es mayor de edad para tomar sus propias decisiones vitales, sin la tutela de ninguna secta ni entes protoplasmáticos inexistentes… enhorabuena a la pareja, a ver si la pataleta de su propia iglesia les abre los ojos y dejan de seguir los dogmas coercitivos de ese colectivo de metomentodos que son el clero…

Deja un comentario

Your email address will not be published.