Skip to content

“Qui ets?”

Un article d'en Juan Juncosa

Juan Juncosa.
Juan Juncosa.

Avui potser entrarem una mica en l’àmbit de la filosofia. La pregunta adequada seria en lloc de qui ets?, o qui soc? Avui som el que som gràcies a la suma de les nostres experiències.

Moltes vegades volem mostrar-nos al món d’una forma en concret. Però no som aquesta persona, això és només, el que volem mostrar. Hi ha gent forta que es mostra feble i viceversa, persones que es mostren honestes i només són estafadors.

Acostumen a parlar a crits els més culpables o els radicals. Els que callen a vegades és per no discutir. És realment difícil saber qui som en realitat perquè a vegades no volem mirar en el nostre interior per por. La millor fórmula és atrevir-se a mirar en el teu interior per a descobrir-te. Una vegada et descobreixis a tu mateix podràs potenciar el que t’agrada de tu i canviar el que no t’agrada.

No creguis que és una feina fàcil, però t’asseguro que t’estàs fent un favor a tu mateix. Si et menteixes, si no t’aprecies a tu mateix, difícilment podràs fer-ho amb allò que t’envolta de manera idònia. Si passes un mal moment recorda “No hi ha mal que duri cent anys”.

Potser hem vist massa pel·lícules o històries de famosos que han viscut el somni americà. No hi ha perquè no voler viure-ho. No per això oblidis viure el dia a dia. El que ets avui és la suma de com vius les coses. Decideix com vols viure-les.


Deja un comentario

Your email address will not be published.